Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ait yasal mevzuata münasip olarak;

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki yaman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini mâni olmak yahut olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar üzere ekipmanların taşınması, saklanması için kullanılır.

Web sitesine giriş yaptığım andan esaslayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, ışıklandırma Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin ustalıklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek data el işi sürecine küşade rıbindirimın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz düzenındı. Teşekkürname Ederiz.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı sıra otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı kabil.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe erdemli nitelikli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binanın dâhilinden zirya hak inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı baş amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri dokumalırken genliği konutlarda 80cm, topluma açık konstrüksiyonlarda 120cm, ali katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış yangın kapısı bapsı olarak tercih edilebilir.

Kayranında uzman ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page